ALİ ULAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Erzurum ili Tortum ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu.Aynı yıl Erzurum İli Çat İlçesinde göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Kayseri ili Pınarbaşı İlçesi,Bitlis merkez,Kayseri Tomarza İlçesinde; İlköğretim okullarında ve daha sonra Halk Eğitim Merkezinde idareci olarak çalıştı.2015 yılında İncesu İlçesi Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı.2022 Yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Anadolu Üniversitesi 3. Sınıf Sosyoloji Eğitimi devam etmekte olup,2023 yılında Şehit Mehmet Erdoğan Ortaokuluna; Okul Müdürü olarak atandı. Halen bu görevi yürütmekte olup, 2 çocuk babasıdır.